Save the date!

Jongenskorenfestival Boys, keep on singing!
Zaterdag 25 juni 2022 Oldenzaal

Op zaterdag 25 juni 2022 organiseert Stichting Boys, keep on singing! het tweede Jongenskorenfestival in Oldenzaal. Jongenskoren van alle leeftijdsgroepen kunnen meedoen aan dit festival. Er zijn kleine en grotere podia, geschikt voor ieder niveau en leeftijd. Om aan het korenfestival deel te nemen hoef je geen bestaand jongenskoor te zijn. We willen ook koorscholen uitdagen die een (kleine) jongensgroep hebben om mee te doen. En ook jongens uit bestaande kinder- en jeugdkoren kunnen zich manifesteren door als jongensgroep van zich te laten horen. Op deze manier wil Boys, keep on singing! laten horen en zien dat jongens graag zingen en dat het heel leuk is om dat samen te doen. Tijdens de dag zullen we niet alleen naar elkaar luisteren maar ook een spel spelen met alle deelnemende koren.Het festival zal plaatsvinden op verschillende locaties in het centrum van Oldenzaal en omgeving. Er zullen meerdere korte en lange optredens zijn van verschillende jongens- en jongemannenkoren. De dag wordt afgesloten met een spetterend concert in de Plechelmusbasiliek.

Met het Jongenskorenfestival in juni 2022 willen we weer zoveel mogelijk zingende jongens naar Oldenzaal halen. Dus: doe mee!

Deelname aan het Jongenskorenfestival kost € 75 per koor/groep inclusief lunch, drinken en versnaperingen. De dag duurt ongeveer van 11.00 -18.00 uur.  Na 18.00 uur is er een speciaal programma voor de jongemannen/mannen van de diverse koren met een hapje, drankje en diverse optredens van verschillende koren/groepen.

Meedoen? Vul dan het belangstellingsformulier in.

Mail voor meer informatie:  mariette@boyskeeponsinging.com